18 Jul

Mode-activiteiten en spelletjes op fashion feesten

Een fashion feest is niet compleet zonder leuke activiteiten en spelletjes die de gasten betrekken bij de wereld van mode en stijl. Hier zijn enkele ideeën om je fashion feest tot een succes te maken:

1. Modeshow

Organiseer een mini-modeshow waarbij gasten hun mooiste outfits kunnen laten zien. Creëer een catwalk, speel muziek en laat de gasten hun moves tonen.

2. Stijlwedstrijd

Daag de gasten uit om de meest creatieve en stijlvolle outfits te creëren binnen een bepaald thema. Laat ze hun outfits aan elkaar presenteren en kies een winnaar.

3. DIY-accessoires

Richt een knutselhoek in waar gasten hun eigen accessoires kunnen maken, zoals armbanden, haaraccessoires of tassen. Zorg voor verschillende materialen en laat hun creativiteit de vrije loop.

4. Mode-quiz

Test de kennis van de gasten met een mode-gerelateerde quiz. Stel vragen over modegeschiedenis, ontwerpers, iconische looks en meer. Geef prijzen aan degenen met de meeste juiste antwoorden.

5. Stylingwedstrijd

Geef de gasten de opdracht om elkaar te stylen binnen een bepaalde tijdslimiet. Elk team of individu kan een model kiezen en moet de beste outfit en styling creëren. Laat de gasten vervolgens hun creaties presenteren.

6. Fotohoek

Richt een fotobooth in met leuke accessoires en achtergronden waar gasten foto's kunnen maken van hun outfits. Dit zorgt voor leuke herinneringen en geweldige foto's om te delen op sociale media.

Conclusie

Mode-activiteiten en spelletjes voegen plezier en interactie toe aan fashion feesten. Of het nu gaat om een modeshow, stijlwedstrijd of DIY-accessoires, deze activiteiten stimuleren de creativiteit en brengen gasten dichter bij de wereld van mode. Vergeet niet om een fotogenieke fotohoek in te richten en de geweldige outfits vast te leggen. Maak van je fashion feest een onvergetelijke ervaring!

+